Viernes, 19 de enero de 2007. Año: XVIII. Numero: 6242.
ÚLTIMAS NOTICIAS TU CORREO SUPLEMENTOS SERVICIOS MULTIMEDIA CHARLAS TIENDA LOTERÍAS
Primera
Opinión
España
Mundo
Ciencia
Economía
Motor
Deportes
Cultura
Comunicación
Última
Índice del día
Búsqueda
 Edición local 
M2
Catalunya
Baleares
 Servicios 
Traductor
Televisión
Resumen
 de prensa
Hemeroteca
Titulares
 por correo
 Suplementos
Magazine
Crónica
El Cultural
Su Vivienda
Nueva Economía
Motor
Viajes
Salud
Aula
Ariadna
Metrópoli
 Ayuda 
Mapa del sitio
Preguntas
 frecuentes
Cuando llega el tiempo en que se podría, ha pasado en el que se pudo (Marie von Ebner)
 CATALUNYA
BCN / INFORMACIO CULTURAL
BCN: Epicentre de la moda urbana
Passarel·la Barcelona. La tercera edició d'aquest esdeveniment té la participació de dissenyadors consagrats, com ara TCN, Armand Basi, Antonio Miró i Custo. Altres joves modistes tindran l'oportunitat de consolidar-se en el sector.

Durant aquesta setmana, la ciutat ha tornat a ser un referent internacional en el camp de la moda. Han sigut uns dies per descobrir nous dissenyadors, les marques que fixen les tendències i les darreres novetats de la moda de la ciutat.

Aquests dies han coincidit a la capital catalana tres dels esdeveniments relacionats amb aquest sector: la Passarel·la Barcelona, on es mostren les novetats que proposen els dissenyadors d'aquí; el saló de moda urbana Bread & Butter, i el ModaFad, que dóna a conèixer dissenyadors emergents.

La primera que ha obert les portes, del 16 al 18 de gener, és la Passarel·la Barcelona, que amb aquesta arriba a la tercera edició. La principal novetat d'aquest any ha sigut el canvi de lloc. L'esdeveniment s'ha traslladat al Barcelona Teatre Musical, després d'haver tingut lloc els anys anteriors al Palau Sant Jordi o al Fòrum.

Tot i això, alguns dissenyadors consolidats han presentat les seves col·leccions noves a altres indrets de la ciutat. És el cas, per exemple, d'Armand Basi, que ha mostrat les seves creacions a la Casa Llotja de Mar, i Antonio Miró, que ho ha fet al Museu Marítim de les Drassanes.

Amb el suport constant de l'Ajuntament de Barcelona, en aquesta edició no han faltat noms referents de la moda de la ciutat com Custo Barcelona, Konrad Muhr, TCN i Josep Abril, i altres.

Per altra banda, el reeixit Bread & Butter ha arribat a la quarta edició a la capital catalana amb més força que mai. La mostra que reuneix fins avui a Barcelona les marques de moda juvenil i urbana més internacionals va néixer a la ciutat de Berlín amb l'objectiu de donar a conèixer les darreres tendències en cultura i moda urbanes.

Les instal·lacions de Fira de Barcelona han sigut l'epicentre del Bread & Butter, que també s'ha situat a altres locals i recintes de la ciutat. Amb àrees dedicades en exclusiva a la roba esportiva i de car-rer, als nous creadors i a la moda infantil, el saló també es relaciona amb les tendències que inclouen altres activitats com ara actuacions musicals i exposicions d'art.

ModaFad

Els joves valors de la moda de la ciutat es poden descobrir en les activitats que proposa ModaFad, l'associació de la moda del FAD. Avui i demà, la fàbrica de cerveses Moritz, a la ronda de Sant Antoni, es transformarà en una passarel·la i en un mercat de moda.

El primer dia es dedica a les desfilades, és l'anomenat PasaFad, que inclou també el concurs per a nous dissenyadors que aquest any proposa projectes al voltant del color negre. Hi participen un total de 32 joves dissenyadors. Algunes de les desfilades individuals aniran a càrrec de Boris Bidjan, Susy Sans i Astrid Nahmad, entre altres.

El segon dia té lloc el MerkaFad, un mercat obert al públic on es mostren més a prop les creacions dels nous talents. L'entrada a aquestes activitats és gratuïta, si bé les desfilades tenen una capacitat limitada.

Comunicació elaborada per l'Ajuntament de Barcelona www.bcn.cat

recomendar el artículo
portada de los lectores
copia para imprimir
Información gratuita actualizada las 24 h.
 SUSCRIBASE A
Más información
Renovar/Ampliar
Estado suscripción
Suscríbase aquí
Suscripción en papel
  Participación
Debates
Charlas
Encuentros digitales
Correo
PUBLICIDAD HACEMOS ESTO... MAPA DEL SITIO PREGUNTAS FRECUENTES

elmundo.es como página de inicio
Cómo suscribirse gratis al canal | Añadir la barra lateral al netscape 6+ o mozilla
Otras publicaciones de Unidad Editorial: Yo dona | La Aventura de la Historia | Descubrir el Arte | Siete Leguas

© Mundinteractivos, S.A. / Política de privacidad