Viernes, 16 de marzo de 2007. Año: XVIII. Numero: 6298.
ÚLTIMAS NOTICIAS TU CORREO SUPLEMENTOS SERVICIOS MULTIMEDIA CHARLAS TIENDA LOTERÍAS
Primera
Opinión
España
Mundo
Ciencia
Economía
Motor
Deportes
Cultura
Toros
Comunicación
Última
Índice del día
Búsqueda
 Edición local 
M2
Catalunya
Baleares
 Servicios 
Traductor
Televisión
Resumen
 de prensa
Hemeroteca
Titulares
 por correo
 Suplementos
Magazine
Crónica
El Cultural
Su Vivienda
Nueva Economía
Motor
Viajes
Salud
Aula
Ariadna
Metrópoli
 Ayuda 
Mapa del sitio
Preguntas
 frecuentes
Es necesario siempre esperar cuando se está desesperado (G. Flaubert)
 CATALUNYA
La Gran Via de BCN llueix amb la millor música
Sant Martí. Tot està llest per celebrar, aquest cap de setmana, la finalització de les obres de la Gran Via al Districte de Sant Martí. Amb aquest motiu, es preparen diversos actes festius, dels quals se'n destaquen els concerts de Loquillo, Los Sirex i Mojinos Escozios

El Districte de Sant Martí ja ho té tot preparat per estrenar la nova cobertura i renovació de la Gran Via de Barcelona. Un espai que s'inaugura aquesta setmana i que podran gaudir tots els ciutadans del barri amb multitud d'espais lúdics i la millor música d'ahir i avui.

Durant el cap de setmana, amb la finalització de les obres d'aquesta gran artèria de la ciutat, el barri viurà un ambient de festa gràcies a quatre escenaris on es podrà gaudir d'activitats dissenyades perquè tothom, petits i grans, s'ho passi bé. Aquests espais amb la nova Gran Via com a màxima protagonista, estaran situats a Espronceda-Bac de Roda/ Lateral Gran Via (costat mar), Selva de Mar/ Centre Gran Via (costat muntanya), Rambla del Prim/ Lateral Gran Via (costat muntanya), i Rambla de Prim/ Gran Via (costat mar).

Dissabte al matí, d'11.00 a 12.15 hores, les cercaviles del districte ompliran el nou carrer amb espectacles i molta música. A més a més, els ciutadans podran estrenar els grans espais per a petits i grans que estaran oberts d'11.00 a 14.00 hores. Però, per a qui no pugui matinar, també hi haurà cercaviles a la tarda, d'20.00 a 21.15 hores i moltes més activitats. Destaquem l'espai de teatre (de 18.30 a 20.30 hores) a la Rambla del Prim, Espai 4; l'espai de rumba (de 19.00 a 20.30 hores) a l'escenari 1, l'espai dansa (de 19.00 a 20.15 hores) al costat de l'Espai 2; i, per últim, els concerts i altres activitats de cloenda.

S'hi faran tres grans concerts per a posar-li música a la festa.Dissabte 17 de març, de 21.30 a 23.00 hores, actuarà el cantant Loquillo a l'Espai 1. Per altra banda, els músics consolidats al llarg de la història de la música, Los Sirex, Los Mustangs i Los Mismos, seran a l'Espai 2.

Si es vol és gaudir de la música més divertida amb un grup sempre original tant en les seves lletres com en la seva filosofia de la vida, el millor és anar a l'Espai 3, on actuaran Los Mojinos Escozios.

Finalment, els veïns viuran la màgia de colors, llums i so amb la pirotècnia més espectacular i un castell vertical de focs artificials. A més a més, tindran a la seva disposició dos trenets articulats que circularan, tot el matí i tota la tarda, per la Gran Via.

recomendar el artículo
portada de los lectores
copia para imprimir
Información gratuita actualizada las 24 h.
 SUSCRIBASE A
Más información
Renovar/Ampliar
Estado suscripción
Suscríbase aquí
Suscripción en papel
  Participación
Debates
Charlas
Encuentros digitales
Correo
PUBLICIDAD HACEMOS ESTO... MAPA DEL SITIO PREGUNTAS FRECUENTES

elmundo.es como página de inicio
Cómo suscribirse gratis al canal | Añadir la barra lateral al netscape 6+ o mozilla
Otras publicaciones de Unidad Editorial: Yo dona | La Aventura de la Historia | Descubrir el Arte | Siete Leguas

© Mundinteractivos, S.A. / Política de privacidad