Viernes, 30 de marzo de 2007. Año: XVIII. Numero: 6312.
ÚLTIMAS NOTICIAS TU CORREO SUPLEMENTOS SERVICIOS MULTIMEDIA CHARLAS TIENDA LOTERÍAS
Primera
Opinión
España
Mundo
Ciencia
Economía
Motor
Deportes
Cultura
Comunicación
Última
Índice del día
Búsqueda
 Edición local 
M2
Catalunya
Baleares
 Servicios 
Traductor
Televisión
Resumen
 de prensa
Hemeroteca
Titulares
 por correo
 Suplementos
Magazine
Crónica
El Cultural
Su Vivienda
Nueva Economía
Motor
Viajes
Salud
Aula
Ariadna
Metrópoli
 Ayuda 
Mapa del sitio
Preguntas
 frecuentes
La conciencia del peligro es ya la mitad de la seguridad y de la salvación (Ramón J. Sender)
 CATALUNYA
La primavera arriba a la Ciutadella
Parcs i jardins. Diumenge dia 1 d'abril, amb motiu de la gran Festa de la Primavera que es celebra a Barcelona, hi haurà espectacles i tallers relacionats amb la jardineria i el medi ambient

Barcelona dóna la benvinguda a la primavera amb plantes i activitats festives. Ja és una tradició que la ciutat, i amb ella els ciutadans i ciutadanes, es vesteixi de color i de vida per donar la benvinguda a la primavera, a l'esclat de vida que es produeix a la natura i en les persones. Tot i que el clima de Barcelona permet gaudir dels parcs, jardins, places i, en general, de la vida al carrer durant tot l'any, l'arribada d'aquesta estació significa l'arribada, també, del bon temps. I és que el sol, les agradables temperatures i els aires primaverencs ressusciten tothom i, com no podria ser d'una altra manera, també el verd i la natura.

Amb aquest motiu, el proper dia 1 d'abril, se celebrarà al Parc de la Ciutadella la Festa de la Primavera. A partir de les 11.00 hores, podreu gaudir d'un seguit d'activitats infantils, tallers de jardineria relacionats amb la jardineria i el medi ambient i actuacions musicals per a tothom organitzades per Parcs i Jardins de Barcelona, Institut Municipal; i Regidoria Ponent de Participació Ciutadana, Solidaritat i Cooperació. Les activitats estan adreçades als ciutadans de Barcelona perquè gaudeixin de l'arribada d'aquesta estació amb l'objectiu, a més de lúdic, de difondre el respecte pel medi natural i l'ús responsable dels espais verds públics.

A la ludoteca s'organitza el Taller de xapes, Jocs en família i el Joc del memory. Hi haurà actuacions musicals i de teatre amb Los Labradores, Gumbo Jazz Band, La Banda del Surdo, Precudium i el Taller de hip-hop Barcelona Batega. Pep Callau i Pepsicolen actuen a la plaça de la Cascada. Durant la jornada també es repartiran plantes als assistents, que les podran trobar al passeig dels Til·lers. Els visitants podran participar allà mateix en el Taller de jardineria.

Per celebrar la primavera, durant aquesta setmana Parcs i Jardins vol obsequiar amb plantes. Les floristeries de Barcelona del Gremi de Floristes de Catalunya, que col·laboren en aquesta campanya, en repartiran avui i demà dissabte de 10.00 a 20.00 hores, Parcs i Jardins instal·larà un estand a la plaça de la Catedral on també podreu venir a buscar la vostra planta i, dissabte al matí se'n repartiran en 24 mercats municipals (Barceloneta, Boqueria, Santa Caterina, Hostafrancs, Sants, Les Corts, La Llibertat, L'Estrella, L'Abaceria Central, El Carmel, El Guinardó, El Ninot, Horta, Vall d'Hebron, Guineueta, De la Mercè, La Trinitat, El Bon Pastor, Felip II, Sant Andreu, El Besòs, Provençals, Clot i Tres Torres).

Però el tret de sortida de les activitats de la Festa de la Primavera, com és tradicional, el dóna prèviament el repartiment de llavors a les llars de la ciutat. Parcs i Jardins, a través de la revista Barcelona Informació, ha enviat llavors a 640.000 llars. Aquest any les llavors regalades han estat Delphinium sinensis, Escholtzia california i Snigella damascena. Més informació a www.bcn.cat.

recomendar el artículo
portada de los lectores
copia para imprimir
Información gratuita actualizada las 24 h.
 SUSCRIBASE A
Más información
Renovar/Ampliar
Estado suscripción
Suscríbase aquí
Suscripción en papel
  Participación
Debates
Charlas
Encuentros digitales
Correo
PUBLICIDAD HACEMOS ESTO... MAPA DEL SITIO PREGUNTAS FRECUENTES

elmundo.es como página de inicio
Cómo suscribirse gratis al canal | Añadir la barra lateral al netscape 6+ o mozilla
Otras publicaciones de Unidad Editorial: Yo dona | La Aventura de la Historia | Descubrir el Arte | Siete Leguas

© Mundinteractivos, S.A. / Política de privacidad